Kemal Reis İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak.

Misyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı "Yaradan" dan ötürü sevebilen ahlâka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmektir

Başarılar:

Saatler: Sabah: 08:30 - 11:55 Öğlen: 13:00 - 15:25
Isınma: Doğalgaz - Kalorifer
Yabancı Dil: Arapça ve İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda her sene Voleybol, Masa Tenisi ve savunma sporları müsabakalarında boy göstermektedir.
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK 4006
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03382131973

WEB - https://kemalreisiho.meb.k12.tr

Adres - Çeltek Mh. 394. Sk. NO5

Adres - Çeltek Mh. 394. Sk. NO5

Ulaşım Okulumuza belediye otobüsleri ve dolmuşlar ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl Merkezinde bulunmakla beraber çarşı merkezine yaklaşık 1 km dir.